info@chinesekredietunie.nl

Seminar over nieuwe vormen van financiering geslaagd!

Seminar over nieuwe vormen van financiering geslaagd!

21 november 2019 – Vorige week vond het seminar ‘New ways of financing: How to create a good return?’ in Amersfoort plaats. Dit seminar werd georganiseerd in samenwerking met de Dragons Business Club en Chinese Kredietunie Nederland. Een aantal interessante sprekers kwam aan bod, zoals Rutger Koopmans, voorzitter Vereniging van Samenwerkende Kredietunies over de markt van kredietunies in Nederland, en Di Yung Li, voorzitter Chinese Kredietunie Nederland, over de eerste Chinese kredietunie in Nederland en hun toegevoegde waarde. En Lase Hu, ondernemer, over het nieuwe crowdfunding platform FundTogether dat in voorjaar 2020 wordt gelanceerd.

Q&A
Naast hun interessante presentaties deden deze drie sprekers ook actief mee tijdens het Q&A-panel. Aan deze Q&A nam ook Kaji But, eigenaar van Chinees restaurant Sea Palace in Amsterdam, actief deel. Het seminar bood interessante inzichten met betrekking tot de reguliere financiering via banken, gunstige rendement via de Chinese Kredietunie Nederland en crowdfunding van vastgoedprojecten. De avond werd afgesloten met een heerlijk dinerbuffet in het wereldrestaurant A1 Plaza, waarbij informeel netwerken, nadere kennismaking met elkaar, kennisuitwisseling en gezelligheid centraal stonden. Zowel de leden van de Dragons Business Club als van de Chinese Kredietunie Nederland waren na afloop heel positief.