info@chinesekredietunie.nl

Lid worden

 

Waarom lid worden?
Chinese Kredietunie Nederland (CKN) is een coöperatie, waarvan de leden (Chinees gerelateerde) ondernemers en ondernemingen zijn. CKN gelooft heilig in het principe: vóór ondernemers, dóór ondernemers.

Ondernemers horen elkaar te ondersteunen waar dat kan. CKN is hét platform voor haar leden om elkaar te ontmoeten en waar mogelijk, door middel van het geven en nemen van kredieten, elkaar te ondersteunen.

Krediet geven of krediet afnemen?
Heeft u interesse om krediet te geven (te investeren) of heeft u juist behoefte aan krediet? Om zowel kapitaal in te brengen als krediet af te nemen van CKN, dient u minimaal één participatiecertificaat op naam aan te schaffen. Om in aanmerking voor een participatiecertificaat te komen, zult u eerst lid moeten worden van CKN. Nadat u lid bent geworden, zult u dus minimaal 1 participatiecertificaat moeten afnemen en daarna kunt u een kredietaanvraag indienen of een investering doen door meerdere participatiecertificaten af te nemen. Een participatiecertificaat kost € 10.000,- en komt op naam van het lid te staan.

Lid worden
Indien u lid wilt worden van Chinese Kredietunie Nederland (CKN) gelden de volgende criteria:

– U bent bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als ondernemer;
– U betaalt jaarlijks € 120,- contributie voor het lidmaatschap van CKN (dit verschaft u het recht om een of meerdere participatiecertificaten af te nemen)

Klik hier om in te schrijven als lid

 

Financiering voor en door Chinese ondernemers

为华人企业家 – 由华人企业家提供的融资信贷服务